diumenge, 6 de desembre del 2009
Le Gondolier
Aquest és un d'aquells restaurants que si entres, és perquè no tens enlloc més on sopar. I és que en aquella zona de França, si no estàs entaulat abans de les 21h, no sopes. El rètol amb un gondolier amb una samarreta a ratlles et fa sospitar que com a mínim menjaràs pizza i t'avança que la decoració, la gent i el soroll no el faran molt agradable. I així és. Afortunadament, també té una petita terrasseta que dona a una gran plaça envoltada de grans plataners i altres restaurants. Si es pot, millor fer reserva i sopar a la terrassa, perqué el foie mi cuit que fan és dels millors que he tastat mai. El serveixen excel.lentment acompanyat amb melmelada de figues i la combinació és exquisida. La cassoulet, plat típic de Castelnaudary és també molt bona.
Més info: http://www.restoenfrance.com/restaurant-368838-Restaurant-Pizzeria-Le-Gondolier.html
Suggeriments: abans de sopar s'ha de fer un passeig seguint el canal del Midi. Hi ha un camí preciós que el voreja i és molt tranquil, solitari i ombrívol.
A pocs kilòmetres està Carcassona i Mirepoix. I una mica més enllà, a Leran, hi ha un llac on pots banyar-te i contemplar els Pirineus des de la banda francesa.
Etiquetes de comentaris:
canal du Midi,
cassoulet,
Castelnaudary,
foie mi cuit,
França,
Le Gondolier
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada