dissabte, 21 de novembre del 2009

Peixerot

El Peixerot és un restaurant de peix i marisc que hi ha vora el port de Vilanova. És un restaurant familiar que va obrir fa gairebé un segle i que hi amaga una història d'amor.
Des del restaurant es veuen els màstils dels vaixells.
Recomano de primer fer el xató de Vilanova, plat típic del Garraf, uns escamarlans, unes cloïsses i les croquetes Peixerot. De segon la fideuà de llamàntol o bé, peix al forn amb patates panadera. El peix varia cada dia i et reciten el tipus de peix que tenen i el pes. Si tens dubtes sobre el peix, ja que no són els habituals que trobem a la peixateria, t'expliquen com és el peix, de què s'alimenta, on viu i el gust que té.
Per postres, les pomes suzette són delicioses.
S'hi pot anar tan a dinar com a sopar.

Més info: http://www.peixerot.com/

Suggeriments: la platja és a pocs metres del restaurant. Ara a la tardor, si no fa vent i fa sol, passejar per la platja, jugar amb la sorra i agafar petxines és molt agradable.

2 comentaris:

  1. Al Passeig Marítim de Vilanova està també molt bé el Rossegall (amb la plana web en català, no com aquests de peixerot) i, en un altre nivell, la Cucanya.

    Al centre, cuina de mercat a l'Oganqüit

    Per la Geltrú hi ha uns restaurants petits encantadors, però sempre hem perdo i m'he de deixar dur per un amic d'allà. Ara només recordo una pizzeria molt curiosa, el Cistell.

    ResponElimina
  2. Putxinel.li, Putxinel.li...

    En prenc nota. M'encanta el mar i passejar per la platja. Quan torni per Vilanova ho provaré.

    :)

    ResponElimina