dissabte, 12 de desembre del 2009

Smartbox. Gastronomia amb estrella.

L'Smartbox, gastronomia amb estrella, és una capseta que conté una guia amb 30 restaurants -5 a Catalunya i la resta, a Espanya- d'una estrella Michelin i un val per a un menú degustació per a dues persones. El preu ronda els 120€.
Michelin ha editat l'smartbox en altres formats, circuits d'spa, aventura i hotels. També hi ha altres versions gastronòmiques més econòmiques.
És molt senzill utilitzar-la. Només cal triar el restaurant, reservar taula i entregar el val el dia de la reserva.
L'Smartbox és una molt bona idea per a regalar en qualsevol ocasió, i més ara que s'acosten els nadals. Es tracta d'un regal tan especial com original i això fa que sigui impossible no encertar.
És sens dubte un dels regals que més plaer pot provocar.

Més informació: www.smartbox.com

2 comentaris:

  1. Bona aquesta!!! molt bona idea per a un regal. Aps, el seu web m'ha permet comprovar com el restaurant el cingle de vacarisses encara manté l'estrella. Has anat mai? val molt la pena

    ResponElimina
  2. Hola Putxinel.li,

    si, hi vaig anar tot just li havien donat l'estrella. Crec que fa quatre anys. Estava tot molt bé. Aleshores estaven en obres. L'únic que havien de millorar era el servei. Es notava que els cambrers no èren de l'escola d'hosteleria i tenien petits problemes de coordinació.

    ResponElimina