divendres, 6 de novembre del 2009
Bonet
La Bonet és una pastisseria que hi ha al barri de les Fontetes. Tot és artesanal i de molta qualitat.
Per a esmorzar o berenar recomano els croissants de xocolata, les magdalenes de poma i les ensaïmades. En cas de preferir salat, els biquinis fets amb croissants, ben calentons són boníssims.
De la pastisseria cal destacar-ne les trufes, el Sacher i la banda de fruites. La pasta de te és molt bona i ara a la tardor es poden trobar els gladiols de Sant Martí.
La nata és excel.lent i depenent de l'hora i de l'època és millor encarregar-la perquè s'acaba aviat. Es poden fer tantes combinacions i usos com la imaginació permeti però acompanyada d'unes maduixes del Maresme pots arribar a tocar el cel.
A la Bonet també hi ha servei de catering per encàrrec. El pastís de pernil ibèric, la trena de salmó i les lioneses de marisc són altres delicatessen d'aquest temple del pecat.
Més info: C/ Benlliure 12 de Cerdanyola. Telf. 93.692.22.37.
Suggeriments: després d'un bon berenar es pot culminar la tarda anant al cinema El Punt. La Bonet està situada en una zona comercial i per tant es pot anar al mercat de les Fontetes i de compres pels voltants.
Etiquetes de comentaris:
Bonet,
Cerdanyola del Vallès,
croissants de xocolata,
gladiols,
magdalenes de poma,
nata,
pasta de te,
Sacher,
trufes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmmm, m'encanta la nata de la Bonet, és la millor.
ResponEliminaah! i les catanies !
recomano el pastís Selva negra, el fan boníssim
La nata és, efectivament, la millor que he tastat mai.
ResponEliminaTu i jo acabarem al purgatori fent penitència... bé, jo no, que d'alguna cosa ha de servir ser atea!
eii, els tortells tipus el de Reis Mags, estan per a llapar-se els dits !
ResponEliminasorry m'he deixat una "t"..
ResponElimina