divendres, 6 de novembre del 2009

Bonet



La Bonet és una pastisseria que hi ha al barri de les Fontetes. Tot és artesanal i de molta qualitat.
Per a esmorzar o berenar recomano els croissants de xocolata, les magdalenes de poma i les ensaïmades. En cas de preferir salat, els biquinis fets amb croissants, ben calentons són boníssims.
De la pastisseria cal destacar-ne les trufes, el Sacher i la banda de fruites. La pasta de te és molt bona i ara a la tardor es poden trobar els gladiols de Sant Martí.
La nata és excel.lent i depenent de l'hora i de l'època és millor encarregar-la perquè s'acaba aviat. Es poden fer tantes combinacions i usos com la imaginació permeti però acompanyada d'unes maduixes del Maresme pots arribar a tocar el cel.
A la Bonet també hi ha servei de catering per encàrrec. El pastís de pernil ibèric, la trena de salmó i les lioneses de marisc són altres delicatessen d'aquest temple del pecat.

Més info: C/ Benlliure 12 de Cerdanyola. Telf. 93.692.22.37.

Suggeriments: després d'un bon berenar es pot culminar la tarda anant al cinema El Punt. La Bonet està situada en una zona comercial i per tant es pot anar al mercat de les Fontetes i de compres pels voltants.

4 comentaris:

  1. mmmmm, m'encanta la nata de la Bonet, és la millor.
    ah! i les catanies !
    recomano el pastís Selva negra, el fan boníssim

    ResponElimina
  2. La nata és, efectivament, la millor que he tastat mai.
    Tu i jo acabarem al purgatori fent penitència... bé, jo no, que d'alguna cosa ha de servir ser atea!

    ResponElimina
  3. eii, els tortells tipus el de Reis Mags, estan per a llapar-se els dits !

    ResponElimina