dimarts, 19 d’octubre del 2010

Taller de tapes




En el Taller de tapes hi conviuen les tapes més tradicionals com les croquetes de pernil de Jabugo, les braves, el pop a la gallega o els musclos al vapor, amb les tapes més elaborades i originals com l'amanida de ruca amb formatge de cabra i codony, la truita de patates amb sobrassada de Mallorca i allioli o els llagostins amb salsa tàrtara. A més de tapes fan també segons plats de peix i carn.
Podem trobar quatre Tallers de Tapes a Barcelona. He estat a dos d'ells i les seves terraces són molt recomanables. El que hi ha a tocar de l'església del Pi és ideal per anar a dinar a la primavera o la tardor perquè hi toca el sol, és molt agradable i força tranquil. Per a dinar a ple estiu és millor el que està al Born ja que hi toca l'ombra. Tot i que el carrer en el que es troba, a tocar de Santa Maria del Mar, és molt transitat, també té el seu encant veure l'ambient d'aquesta zona de Barcelona.

Més informació: www.tallerdetapas.com

Suggeriments: abans o després de dinar es pot visitar Santa Maria del Mar o l'església del Pi. El museu Picasso és un dels museus que hi ha a tocar del Taller de Tapes que hi ha al Born. El passeig pels carrers del Born o del barri gòtic em sembla imprescindible, tant de dia com de nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada