diumenge, 6 de setembre del 2009

Cafè d'estiu



Amb el nom ja ho diu tot. Cafè d'estiu és una cafeteria a l'aire lliure que es troba dins del Palau Reial Major, dins del museu Marès, on van viure comtes i reis catalans com Almodis de la Marca.
El pati es preciós. És un lloc tranquil, relaxant, ombrívol, des d'on s'observen gàrgoles, finestres geminades, parets robustes de pedra i una de les torres de la catedral. És una illa de pau enmig de la caòtica Barcelona. La font, els tarongers i les plantes contribueixen a fer d'aquest espai un lloc idílic.
El que es pot menjar són entrepans, sucs i refrescs, bolleria, cafès,... el menjar no té res en especial. El que cal destacar del Cafè d'estiu és el lloc i la seva situació privilegiada.

Més informació: www.cafedestiu.com

Suggeriments: lloc ideal per a esmorzar i llegir el diari un plàcid matí de cap de setmana. Abans o després es pot visitar la catedral i el seu claustre, passejar pels carrers del barri Gòtic i visitar altres edificis emblemàtics com el palau del Lloctinent.

3 comentaris:

  1. Bon lloc per un esmorzar tranquil de diumenge al matí. Això sí, si ho vols acompanyar amb una visita a la catedral, no vagis amb samarreta de tirants. Ja se sap que als capellans segons què...

    ResponElimina