diumenge, 16 d’agost del 2009

Bestial




Una de les meves aficions és la gastronomia. M'encanta descobrir nous gustos, nous locals, cuina d'arreu del món, de casa nostra,... en definitiva, noves sensacions.
En el paleolític, l'home menjava quan tenia gana, menjava per a cobrir una necessitat fisiològica bàsica, i així actuava amb tot, per impulsos i per necessitats. Actualment, menjar és molt més que una necessitat, menjar és un acte social i és tot un plaer. Un plaer per a compartir amb la parella, els amics o la família.
Tot i no tenir cap coneixement formal, em llançaré en aquest terreny que, com ja he dit, és una de les meves grans aficions.
Començaré amb el darrer restaurant on he sopat, el Bestial. El Bestial és un restaurant situat a la platja de la barceloneta, està just a sota del peix. És un restaurant del grup Tragaluz. Cal reserva prèvia si hi vols sopar sense arriscar-te. El local és gran i minimalista, la decoració és molt original ja que algunes parets simulen formiguers. Les taules de fusta massissa i els sostres el fan acollidor. A més, és força íntim per la gran separació entre taules. Té una gran terrassa des de la qual es veu el mar i s'hi pot sopar o fer una copa. La carta és sencilla però molt complerta: amanides, l'antipasti (mínim per a dues persones i molt recomanable), pasta, rissottos, peixos i carns. El preu del cobert ronda entre els 40-50€ per cap. L'entorn és ideal ja que està a peu de platja i a més, hi ha diversos locals per a fer una copa després de sopar.
El servei és bo i és fàcil d'aparcar. Els lavabos són mixtes, cosa que pot provocar alguna anècdota divertida.

Més info: www.bestialdeltragaluz.com

Suggeriments: després de sopar es pot anar a fer una copa a alguna de les terrasses que hi ha al costat, hi ha un parell de locals estil chill out on et pots estirar. També pots passejar per la platja, contemplar la lluna i escoltar les onades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada