dissabte, 26 de febrer del 2011

Capicua


El Capicua és un dels darrers restaurants que ha obert a Cerdanyola. Els nous propietaris el van obrir el passat 17 de novembre. L'Isaac Gómez, cuiner i propietari, s'ha format a restaurants com el Racó de Can Faves del Santi Santamaria, al del Berasategui i fins i tot, al Bulli del Ferran Adrià. L'Aina, encarregada de sala i propietària, s'ha format a l'escola d'hosteleria i ha treballat també a algun dels restaurants ja esmentats.
De tracte familiar, ens ofereixen menú diari de migdies de dilluns a divendres (10'50€ IVA inclòs) i carta. La relació qualitat-preu és excel.lent.
Hi posen especial atenció al producte, vaig menjar patates del seu hort a la salsa de pebre a l'últim dinar que hi vaig fer.
Ells mateixos defineixen la seva cuina com a "indescriptible però de formació catalana, amb tocs d'aquí i amb tocs d'allà", "no és una cuina Michelin, sinó una cuina amb carinyo, molt de carinyo".
Tot i que sempre he trobat taula, acostuma a estar molt ple. Millor reservar per si de cas.

Més informació: http://restaurantcapicua.wordpress.com/

Suggeriments: està al centre de Cerdanyola. Situat molt a prop del MAC i dels principals eixos comercials. A tocar de la gelateria Da Vinci, el pub irlandès 1916 o el Te art, per exemple.

3 comentaris:

  1. Posats a triar un dels blocs... crec que em quedo amb aquest. Nyam!

    ResponElimina
  2. Ei Bernat,
    veig que fas feina. Ja en parlarem algun dia amb més calma del tema blocs.
    Un petó,
    Helena

    ResponElimina
  3. Va canviar de propietaris, doncs? No sabia això...

    ResponElimina