diumenge, 16 de gener de 2011

Indochine Ly Leap



És sens dubte el restaurant més exòtic i original al que he estat. Al centre del restaurant hi ha una autèntica cabana importada de Cambodja i al seu voltant hi ha un llac, amb taules en el seu interior, de manera que menges a ras de l'aigua i envoltat de peixos. Aquest restaurant combina a la perfecció l'exotisme i el romanticisme. Sota una llum tènue podem trobar una abundant vegetació tropical: bambús, arbres, flors, mangos,... que conviuen amb una decoració moderna i actual. Les orquídies i espelmes que hi ha contribueixen a crear un ambient íntim.
El seu cuiner i propietari, en Ly Leap, té una apassionant història a les seves espatlles, va haver de fugir de petit del seu país, va viure a França i ja fa anys que viu a Barcelona.
La cuina asiàtica que serveixen combina el picant, el dolç i l'àcid. El coco, el mango, l'arròs, els fideus, les verdures saltades,... són alguns dels seus ingredients.
Recomano demanar un dels menús degustació que tenen.
És un restaurant de visita obligatòria.

Més informació: http://www.indochinelyleap.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada