dissabte, 2 de gener del 2010

Sàbat

Res millor per a començar l'any que pecar de gula. I és que a la Sàbat hi ha tant per pecar que no saps ni què triar i finalment ho tries tot.
Si tens un dia horrible o si el dia és fantàstic, si tens alguna cosa a celebrar o simplement perquè no tens res a celebrar, els búlgars i els bracets de crema individuals són petits plaers d'aquells que un cop has tastat no te'n pots estar. Els pastissos de crema amb maduixes i maduixots (no en tenen sempre però es poden encarregar i ja posats, millor que la base sigui de massa brisa que fullada), el blanc i negre, el pastís de la diada i les bandes de fruites són altres especialitats de la Sàbat que et transporten al paradís.
Per encàrrec fan també pastissos per a celíacs.
Hi ha tres pastisseries Sàbat a Sant Cugat, a Coll Favà, a la Rambla Ribatallada i a Santiago Russinyol. Aquesta darrera amb servei de granja.
El mestre pastisser acumula tants premis nacionals i internacionals, i ben merescuts, que és impossible de posar-los en un post.

Més informació: http://www.pastisseriasabat.com/

Suggeriments: hi ha molt bons restaurants a Sant Cugat. Es pot fer un bon àpat i acabar-lo amb unes bones postres de la Sàbat. Sant Cugat té el carrer Santiago Russinyol, peatonal i molt comercial. Sempre hi ha molt ambient. Cal visitar el Monestir del segle X. El claustre és preciòs i de nit té un encant especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada