diumenge, 20 de desembre del 2009

La Mola




Cal caminar una mitja hora llarga per a arribar a aquest restaurant que hi ha al cim de la Mola. Des d'allà es pot observar bona part de Catalunya, els Pirineus, la serralada litoral, la pre-litoral (on està situada la Mola), el Vallès,... i fins i tot m'han dit que en dies nets es veu Mallorca, jo no l'he vista. El camí és molt maco i les vistes són espectaculars i permeten observar el relleu del nostre país.
Pel que fa al menjar, que per cert, és pujat amb mules, és el tradicional català. Amanides, escalivada, botifarres, mongetes, embotits,...

Més info: http://www.lamola.com/restaurant/

Suggeriments: també s'hi pot pujar de nit a sopar. Es viu la muntanya d'una manera diferent. La pujada de nit ha de fer-se en lluna plena perquè diuen que, a la Mola, les nits de lluna plena es troben les bruixes i fan els seus akelarres.

7 comentaris:

  1. Però en Jorba ha d'anar amb torxa i barretina. Per la lluna plena de gener?

    ResponElimina
  2. una lluna plena més calurosa que la de gener, no?
    Bones Festes !

    ResponElimina
  3. Núria, això de calurosa és relatiu. A mi la de gener ja m'ho sembla...
    La vegada que vaig pujar de nit va ser amb la lluna plena de febrer i va estar bé. Us envio un mail i en parlem.

    ResponElimina
  4. El menjar és correcte, el servei força antipàtic. Aps, val la pena arribar-hi des del coll d'estenalles. són poc més de 2 hores de camí a peu, més si hi aneu amb nens petits, però s'ho val pels paisatges i et permet pujar també el montcau. al web de la diputació, diba.cat/parcsn hi ha més informació.

    ResponElimina
  5. Putxinel.li,

    això és que el teu somriure no és tan encantador com el meu...

    ResponElimina
  6. Ha, ha, ha!!! això resta fora de tot dubte

    ResponElimina