diumenge, 27 de setembre del 2009

Odd Lounge and Restaurant



L'Odd està situat en una de les cases catalogades del carrer Sant Ramon de Cerdanyola. La decoració, moderna i amb gust, combina blancs, negres, pedra natural i fusta. A l'entrada hi ha un gran espai on prendre alguna cosa mentres esperes, i val la pena fer-ho. Just davant del sofà de pell vermella es pot veure, a terra, a través del vidre, la cambra on antigament es fermentava el raïm per a fer vi. El raïm era llançat des de la finestra que hi ha just darrera del sofà i anava a parar directament al pis de baix.
Fan un menú setmanal, molt recomanable, per 12€ (IVA, beguda i pa, a part). Hi ha cinc primers, cinc segons i postres. Combinen la cuina tradicional amb la cuina més vanguardista. Hi heu d'anar.

Més informació: http://oddlounge.com/

Suggeriments: situat al mateix carrer i a tan sols cinc minuts a peu es pot visitar el museu de Can Domènec, passejar pel centre de Cerdanyola, prendre una copa al 1916, pub irlandès situat al carrer de l'Església o bé, si es té en compte l'agenda d'activitats, participar-ne d'alguna.

3 comentaris:

  1. No hi he estat mai, ho provaré ara que està la setmana del bolet. gràcies pel suggeriment. el seu web només és en espanyol. la carta és en català? els cambrers l'entenen? eps, compte amb això de sant ramÓn". salut!

    ResponElimina
  2. Hola Putxinel.li,

    el català el parlen perfectament i els cambrers són molt amables. Això que dius de les cartes és cert que a molts restaurants no la tenen en català o de vegades hi ha un subtítol petit a sota de la carta en castellà. Ens hem d'acostumar a demanar la carta en català.
    Ja em diràs com ha anat per l'Odd si és que al final t'has animat.

    ResponElimina
  3. Vam ser fa un parell de caps de setmana , donat el " bombo i platerets " que es donava a la ciutat per " intentar" barrejar un bar musical amb alguns platets, que se li ha acudit suposadament un " xef " per dirijirme educadament ,. ( sembla una broma de mal gust ) de cuina suposadament desconeguda a Cerdanyola , però ja passada de moda a qualsevol altra ciutat del món .
    Els plats per anomenar-los d' alguna manera , semblen més trets del bufette d'un hotel de 4 estrelles bastant cutre en època de Imnserso o de room service .
    Vam quedar molt molt decebuts , el local aquesta mitjà - bé , la música altíssima , el servei horrible . i que dir del cuiner ??? A cada plat es reflecteix la seva " Ego " . Està antiquat , la presentació denota maneres d'uns llibres de Karlos Arguiñano al voltant de l'any 97 ( sense insultar el mestre Donostiarra ) Quedarem fatal amb els nostres convidats , d'haver-ho sabut haguéssim anat a qualsevol altre de la zona ja que veníem des de Barcelona i de passada un ciutadà ens ho va recomanar .
    Qualsevol rostisseria hagués estat millor !!
    Preu desorbitat per a aquesta qualitat de menú diari de carretera.
    No tornarem , no ho recomanem i per descomptat donarà per a molt escriure.

    Francesc Altarriba Mosén
    Revista Cuina

    ResponElimina