dijous, 24 de setembre del 2009

El Racó de l'Era



Aquest restaurant és un dels imprescindibles de l'Empordà. Es troba a la petita població de Palau-sator. Molt recomanable per anar en parella i sopar al jardí. Tot i ser un jardí gran, per la seva forma i pels arbres, és força íntim. Als peus hi tens una catifa de gespa natural i el sostre està format per les branques i les fulles dels arbres que es toquen les unes amb les altres. Les llumetes que hi pengen, els fanals i les espelmes acaben de crear una atmosfera romàntica.
Pel que fa al menjar, el peix és fresc i de la Costa Brava i el cabrit és de criança pròpia. Els altres productes són de la comarca. Les postres també són casolanes i molt recomanables.
Té parking propi i és millor fer reserva, sobretot a l'estiu. Si es reserva al jardí i plou, és provable que no hi hagi taula a dins, per tant, és millor no reservar al jardí si ha de ploure.
En cas d'anar amb nens, també tenen una carta per a ells i de molt bona qualitat.

Més informació: www.elracodelera.com

Suggeriments: el poble de Peratallada està a tan sols 5 minuts de cotxe. Per la seva situació al bell mig de l'Empordà et pots perdre per qualsevol lloc i disfrutar del paisatge.

3 comentaris:

  1. Vam anar l'estiu passat a dinar i vam sortir super contents, tant per l'entorn com pel menjar, que era deliciós. Un jardí preciós.
    Petons per tots, Helena!
    Lis

    ResponElimina
  2. Ei Lis, quina gràcia! Jo intento anar-hi cada estiu, m'encanta l'Empordà. Si hi tornes, prova per la nit.
    Molts records!

    ResponElimina
  3. Doncs si sols anar per l'Empordà et recomano el Rakú de Corcà i la seva fantàstica terrassa, el cau del pescador de Sant Feliu de Guíxols, al centre del poble,el Por Babor de Palamós... Nosaltres també hi pugem sovint. Mmmm... que se m'obre un altre cop la gana!!
    Petons!

    ResponElimina