dimarts, 17 de novembre del 2009

Sant Pau



Sant Pau és el restaurant que la Carme Ruscalleda té a Sant Pol.
Hi vaig anar al maig del 2.004 i aleshores tenia dues estrelles Michelin i podies reservar taula la mateixa setmana. Ara que té tres estrelles Michelin pots trigar uns dos mesos a trobar taula. És un dels quatre restaurants catalans amb tres estrelles Michelin.

Té carta però cal fer el menú degustació. Aquest canvia cada mes ja que fan cuina estacional. Tenen molta cura en la selecció de les matèries primeres i aquestes procedeixen majoritàriament d'horts d'agricultura ecològica del Maresme.

El restaurant està ubicat en una casa típica del Maresme. El menjador està en el primer pis i la cuina just a sota. Hi ha un jardí i es veu el mar si hi vas de dia.
L'ambient és molt agradable i els colors del menjador són càlids. Hi ha grans gerros de flors que decoren la sala.

El menú degustació comença amb el micro-menú d'aperitiu, són petits tastets, aleshores venen quatre plats i un plat de carn a triar. S'acaba amb el plat de formatges del mes, cada formatge ben acompanyat i ordenats. Les postres es composen per dos plats, més els divertiments de pastisseria o micro-menú dolç.

Tens un cambrer només per a tu que és qui et serveix i et fa l'explicació de cada plat, què porta, com està fet i com s'ha de menjar.
A mig àpat la cuinera passa per les taules, pots conversar amb ella i és sens dubte el moment de felicitar-la.
El preu del menú degustació al 2.004 era de 96€. Té pàrking privat. I pertany al grup Relais&Chateaux, hi ha les guies gratuïtes a l'entrada.

Més informació: www.ruscalleda.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada